Despre noi

Suntem in spatele lentilelor de mai mult de 8 ani, producand fotografii publicitare pentru diverse agentii, firme de design si corporatii din toata tara.

Fotografia de produs determina o foarte buna intelegere a principiilor iluminarii, astfel incat, din acest punct de vedere imaginile realizate de echipa noastra de fotografi sunt adaptate cerintelor dumneavoastra.

Scopul nostru  este  acela de a realiza fotografii informative, cat si atractive, pentru a scoate in evidenta toate caracteristicile produsului care il fac dezirabil potentialilor clienti.

Ne ocupam de toate detaliile unei fotografii: decoruri, accesorii si aranjarea lor pentru a realiza o fotografie memorabila. De obicei fotografiile sunt realizate in studioul propriu, insa la nevoie le putem realiza direct la locatia clientilor nostri.

NOTA:
Costul unei sedinte foto este influentat de o multime de factori, important este sa ne faceti cunoscute toate detaliile referitoare la proiectul de fotografie dorit, iar noi ca vom trimite o oferta adaptata cerintelor dumneavoastra.

   Contacteaza-ne pentru o oferta de pret la urmatoarele numere: 0744 118 650 (orange) sau 0729 742 673 (vodafone)